Double Wear By Estée Lauder

Na de verschillende lovende kritieken over de Estée Lauder Double Wear foundation - wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond - stapte ik de Ici Paris Xl binnen. Mijn Chanel Prolumière is leeg dus tijd voor vervanging. Jammer genoeg is de Prolumière uit collectie... Dus tijd voor iets anders.


Tanya Burr - Pixi2woo - en Samantha Schuerman zweren erbij, dit is hun holy grail of foundations, eens kijken of die mij ook kan bekoren...

Het doosje belooft alleszins veel goeds, woorden zoals oil-free, longwear en stay-in-place klinken als muziek in mijn oren. De enige downside van deze foundation is de SPF. Don't get me wrong, we houden allemaal wel van SPF,  lang leve rimpelvrije huid! Maar door die SPF fotografeert de foundation niet goed. Je bent zo wit als Kristen Stewart in Twilight!

Ok ok... Het is waar, we zijn geen celebs en worden niet elke dag op de foto genomen, maar toch, als je een avondje gaat stappen en er wordt hier en daar wel eens geklikt, dan heb je deze foundation beter niet op je gezicht. We willen deze zomer een warme gloed hebben en geen vampire-look!


Tijdens de warme dagen die we nu hebben - laat het zo'n lekker weertje blijven tot oktober, please - draag ik geen foundation. Dus nog even wachten op mijn full review. Blijkbaar is de BB-cream van Estée Lauder een goede aanrader voor de zomer. Ik ga op jacht naar staaltjes!

Hoe dan ook, ik geef jullie met veel plezier mijn eerlijke mening over deze foundation, zodra ik deze meerdere malen getest heb.

Heeft iemand van jullie ervaring met deze foundation?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
6 opmerkingen

 1. Ik had hem ook maar niet mijn ding.
  1) de lichtste kleur was al te donker
  2) Ik vond dat hem niet goed uitsmeerde
  3) Het lag er nogal dik op, hou meer van vloeibaardere foundations (zoals Chanel aqualumiere, dior nude, bourjois healthy mix,...)
  4) toen ik dus terugging naar de Inno voor een nieuwe foundation, zei de verkoopster dat de double wear ontworpen is voor de oude huid (vandaar dus de dikke dekking).

  Dus samengevat: niet mijn favoriet maar is blijkbaar wel zeer populair bij andere. Hoop dat hem voor jou wel werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal je mijn bevindingen weten te vertellen. Ik hoop dat hij wel werkt :) Fingers crossed!

   Verwijderen
  2. Ik duim mee maar wss werkt hem bij jou wel! Ik denk dat ik meer een uitzondering ben. Ik heb hem aan mijn schoonmoeder gegeven en zei is er wel tevreden over :)

   Ik heb de BB cream van Estee Lauder ook, die vind ik daarentegen wel heel goed!

   Maar naar het schijnt is de nieuwe BB cream van Clinique nog beter (heb hem zelf niet) maar helaas is die alleen online te bestellen :(

   Verwijderen
 2. Yes, welcome to the club ! Dit is echt mijn holy grail foundation samen met de Double Wear Maximum Cover. Mss idd net iets té dik om tijdens warme dagen te dragen maar voor de rest is ie echt super. Je hebt wel gelijk wat foto's betreft, heb ik zelf al gemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, ik ben blij dat hij voor jou wel werkt. Heb jij de BB van Estée Lauder al geprobeerd?

   Verwijderen
 3. ik koop hem nooit weer, heel ontevreden over, zonde van het geld
  de lichtste kleur was iets te donker, terwijl ik niet eens heel spierwit ben
  en hij is dik, superdekkend, maar een beetje te, ik heb een vette huid, door deze double wear kreeg ik een hele droge huid, had het gevoel dat ik met een masker op liep en een irriterend trekkend gevoel
  dus wees verstandig, haal eerst een proefmonster
  ik gebruik nu de bourjois flower perfection, dekt ook heel goed en is heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!