New Trend: The Collar

Ja, ik weet het... Ik ben een tijdje afwezig geweest (vier volle dagen, dag Jan zeg!) maar dat had zo zijn redenen. Zoals jullie wellicht weten was het afgelopen zondag Moederdag - in de West-Vlaanders toch - en dat brengt de nodige drukte naar de winkel... Zo had ik echt weinig tijd om 's avonds nog te bloggen want ik was echt afgemat. En buiten dat, zat mijn weekend 's avonds tot in de vroeg uurtjes propvol!

Maar hier ben ik terug en wel met een nieuwe trend. Jullie hebben hem vast ook al gespot op fashionblogs en modebladen! Zelfs Astrid Bryan is er al aan verslaafd! Ik heb het over The Peter Pan Collar of het colleke zoals we hier zeggen :)


Londen hing er vol van. In alle kleuren en materialen. Ik ben er wild van. Mijn mama kocht een prachtig parel-exemplaar - dat ik hoop af te troggelen van haar ;) Zelf heb ik er (nog) geen maar lang zal het niet meer duren denk ik.

Wat vinden jullie van deze nieuwe trend?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
8 opmerkingen

 1. Ik heb eentje gezien op een webshop, heel astrid bryan! En overweeg het te bestellen. ik vind het tof, maar ja, ik volg nu eenmaal ook graag trends ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ! Mijn zus heeft ook zo'n kraagje liggen, is super cute !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er helemaal weg van en zocht me al te pletter om deze (betaalbaar) te vinden. Enige tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op Asos.com vind je echt betaalbare collars. Ik hoop dat je er eentje naar je stijl vindt!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!