Moving #1

De trouwe volgers op Twitter, Facebook en mijn blog hebben het al gehoord, ik verhuis begin juli naar een nieuw appartement. Met mijn drukke agenda, begin ik er al vroeg aan en zo nam ik vanavond mijn schoenenkast onder handen. Ik ben een echte shoeaddict. Al sinds ik een klein meisje was. Dus wilde ik met het zware werk beginnen.


Toen ik drie jaar geleden mijn intrek nam in dit appartement, had ik genoeg - kuch!- met één kast... Nu, drie jaar later, heb ik er twee gevuld. Bare in mind I'm an addict...


Met vijf grote dozen, een plakrol en alcoholstift ging ik aan de slag. Eerst de boel sorteren - gewoon alles uit de kast halen en de paren bijéén zoeken - en dan proper opbergen per soort.
Eerste categorie: sneakers, ballerina's, flip-flops en sandaaltjesDe eerste doos was vlug gevuld, ik vond zelfs schatten terug! :) Dat heb je dan als je zoveel schoenen hebt... Beware heavy box!


Na de laarsen en Uggs, waren ook de high heels aan de beurt... Deze pasten jammer genoeg niet in één doos, maar ik had er drie nodig. Het is allemaal de schuld van Carry uit SATC! Enkele tweets, facebook reacties en smsjes later, zat mijn werk erop...


Vijf dozen later zit een groot deel van de verhuis - laat ons hopen dat dit een groot deel was, nu nog de kleerkast, help! - erop. Deze week nog een stop bij de Kringloopwinkel om de oude - ik wil ze niet meer dragen - schoenen af te zetten en het werk verder zetten in de badkamer... Dat wordt ook wat!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. hoeveel gaan er naar kringloop? ze gaan daar gelukkig zijn met hippe schoenen! zoveel sandaaltjes dat jij hebt!!!Is je kast daar even groot? :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien kan je een foto plaatsen van de schoenen dat je wegdoet, wie weet geraken die nog verkocht aan één van ons ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar :) Ik ga er eens mijn werk van maken, ook bij mijn kleerkast en juwelen zal er wel nog wat te rapen vallen :)

   Verwijderen
 3. Omg, can I live there ? Zoveel mooie schoenen :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig dat je zulke kleine voetjes hebt want ik zou heel graag eens in die dozen graaien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh help wat een werk :D Veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaauw dat zijn echt veel schoenen! Succes met de rest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!