London Part Two: Primark

Ahh Primark, wat was ik blij als ik de letters op de gevel zag staan. Sowieso ging ik de schoenenafdeling plunderen. Sinds mijn eerste bezoek aan Primark London - enkele jaren geleden, en ik huiswaarts gekeerd was met 9 paar zomerschoenen - ben ik verkocht aan de zomersandaaltjes. Ik kan niet geloven dat sommige sandaaltjes - die toen maar 5 pond kostten - er nog steeds super uitzien.

Op naar de schoenenafdeling dus!


Ondertussen zijn de sandaaltjes opgeslagen en kosten ze nu 6 pond - wat nog steeds een koopje is! - en de high heels... Tjah, ik hou van neon en kon niet kiezen. Voor die twaalf pond per paar, nam ik ze gewoon alledrie mee :)
Ook wat zomerse accessoires tegen spotprijzen! De zonnebril heeft zijn dienst al bewezen dit weekend... Jaja aan het zeetje was het mooi weer dit weekend :)


Qua kleren heeft Primark me niet weten te overtuigen. De kwaliteit is niet al dat. Ik haat polyester en blijkbaar zijn de Britten daar dol op. Want Oxfordstreet is polyesterheaven... Vandaar dat mijn Londongoodies weinig kleren inhouden en veel accessoires en schoenen :)

The Queen zit dit jaar 60 jaar op haar troon en dat hebben we geweten. Je ziet overal wel een kroontje of the lady herself afgebeeld op kleren, borden, dozen, etenswaren, ... Vandaar een aandenken aan God Save The Queen een tanktop met Pride!

Enkele bh'tjes aangepast aan mijn zomerkleerkast (als je dan een bandje toont onder een doorschijnend fluo topje is het tenminste een schoontje). En tot slot een lavendelkleurige jeans.

Op naar zakje nummer drie... Maar dat is voor morgen :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


6 opmerkingen

 1. Pretty stuff ! Wil ook al zo lang es nr de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The shoes ! :) Vooral de koraalkleurige/gouden sandaaltjes vind ik mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Neon shoes zijn echt wel op en top delicious!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is nu ook een primark in Luik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben er vorig jaar eens geweest maar vond er echt mijn ding niet... In Londen heb je een hippere collectie dan in Luik.

   Verwijderen
  2. Ja dat is waar in Primark london is het beter, ik ga ook soms in porto naar de primark.
   Maar toch is London de hipste

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!