Drive

Na alle lovende reacties die ik rondom hoorde, nam ik gisteren uitgebreid de tijd om de film Drive te bekijken. Ik hou wel van een goede actie/thriller. Toen ik vernam dat Ryan - oh my so hot - Gosling de hoofdrol had, was ik nog meer gebeten de film te bekijken.


 

Ik ben al fan van Ryan sinds the Notebook (zoals zovele vrouwen waarschijnlijk). In Drive speelt hij een mysterieus, stil type en dat doet het hem voor mij :) Ik raad alle vrouwen (en ook de mannen) aan om deze film te checken. Het is geen romcom, dus veel romantische scenes moet je niet verwachten!

Wat ik vooral met jullie wil delen vandaag is de soundtrack. Nightcall van Kavinsky. Ik ben in trance als ik dit nummer hoor. Het zal vast door de Ryan komen, maar hier mijn favoriete nummer van de dag/week/maand allicht :)

Veel luisterplezier! Morgen ben ik terug met een Londonpost!

 

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


4 opmerkingen

  1. Oh ja idd mooie film ! Heb hem al gezien en love the soundtrack !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede film ! Love love love Ryan Gosling ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super film! Beste van 2011, zeker weten. De soundtrack is gewoonweg subliem!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!