Models Own Pink Fizz

Toen ik mijn blogpost over hoe glitternagellak verwijderen online plaatste, kreeg ik van enkelen onder jullie de vraag welke nagellak ik aanhad... Het is een aanwinst van Londen en ik ben er zo blij mee.


Ik kocht deze in Boots, maar na grondig opzoekwerk kwam ik te weten dat je deze nagellak kan kopen in River Island en op verschillende webshops zoals die van Models Own zelf.

Ik vind deze glitter nagellak één van mijn mooiste - op Happy Birthday van Deborah Lippmann na dan toch. Hij heeft een licht rosé gouden glitter en na twee coats bekom je een optimaal resultaat.


Hou in je achterhoofd dat ik deze nagellak reeds 6 dagen aanhad. Vandaar de kleine defautjes :) Ik raad jullie zeker aan om hier één tot twee laagjes topcoat over aan te brengen. De glitters voel je echt op je nagels zitten en als je net dan je zijden bloesje aantrekt kan het wel eens héél fout aflopen.


Ik ben echt erg tevreden van de Models Own lakjes en zal me er zeker nog aanschaffen in de toekomst. Maar eerst de hele boel verhuizen natuurlijk! Wat verlang ik nu al naar mijn nieuwe stekje :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Oh leuk ! Ben geen glitterfan maar vind het wel altijd leuk bij een ander !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, echt prachtig!!
  Succes met verhuizen :)

  xx Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, prachtig! Ik had gehoopt dat hij een beetje zoals OPI Teenage dream zou zijn maar hij is nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!