New In: March 23

We willen ze allemaal, de sneakers van Isabel Marant maar hebben we het geld er voor over? Ik niet... Ik spaar immers voor een Iphone 5 en dat zal ook een flinke hoop centjes kosten. Ik zag de sneakers van March 23 online staan en zag ze dan nog eens in het echt bij de pressdays van ListenUp. Ik was verkocht! Ik zou me zo'n paar aanschaffen. Prijsverschil, bijna 300 euro!De sneakers zitten perfect en ik kan er een hele dag op lopen. Super voor mijn job dus. Nu ik de Uggs kan opbergen in de kast, zullen dit mijn nieuwe favorieten zijn. Ik koos voor beige met cream en een gouden accentje. Deze zijn met zoveel outfits te combineren.


Voor de geïnteresseerden, de sneaks kosten € 199,00 en ik zou me haasten als ik jullie was, ik kocht het laatste paar in deze kleur bij schoenen Chloé!

Houden jullie van de hippe sneakers, of is deze trend niet aan jullie besteed?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)3 opmerkingen

  1. Oh pretty ! Ik kocht gelijkaardige in het wit, love them too !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wowie! Echt een schitterend kleur en ook tof met die stiksels ;) Ik krijg al bijna spijt van de mijne haha ;) emma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb ze in pink! maar dat wist je al ;-) Enne, ik ben blij dat ik ze nu al es zie, ik vind ze heel tof! goed om te verhuizen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!