Londen Part Six: Superdrug

Boots stond boven op mijn verlanglijstje wat de drugstores van Londen betrof, maar ik wilde toch ook eens piepen bij Superdrug. Daar verkopen ze merken zoals Sleek, Make Up Academy en dergelijke.

Waar MUA (Make Up Academy) voor bekend staat is dat (bijna) al hun producten slechts 1 pond kosten. Blijkbaar - volgens de vele reviews op Youtube - zijn hun oogschaduwpaletten echt de moeite. Tijd om me zo enkele aan te schaffen dan maar...En de beautyguru's hebben gelijk! Wat een pigmentatie :) De oogschaduwkwaliteit doen me denken aan Sleek en zelfs een beetje de creamy textuur van Urban Decay. Ik koos voor twee electric kleuren. Ideaal voor een poolparty deze zomer.


Voor een oogschaduwpalet van MUA betaal je zo'n 4 pond! Als dat geen koopje is. Deze gaan stande pede mijn make up kit in voor photoshoots. 
Sleek kocht ik steeds online. Dus het was voor mij een eerste keer dat ik alle producten kon testen. Ik heb bijna alle paletten in mijn kit, maar deze neutrals ontbraken me nog. Ideaal voor bruidsmake up en smokey eyes.

Dus voor de gelukkigen onder jullie die Londen binnenkort gaan bezoeken, Superdrug is vast en zeker een bezoekje waard! Ik swatch al deze oogschaduwkleutjes binnenkort in aparte blogposts zodat jullie de pay off en kleuren kunnen zien.

Morgen krijgen jullie mijn laatste shoppinggoodies van Londen te zien. Als ik zo alle posts na elkaar bekijk, heb ik wel aardig geshopt! Nu sparen voor de Iphone 5 en geen shopping meer tot september. I'm joking, stel je voor, ik niet meer shoppen tot september... Dat is hetzelfde als een café zonder bier - of in mijn geval een café zonder cava :)


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

 1. Oooh, super kleuren :o ! Deze komt ook op mijn ToDo-lijstje terecht ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my, pretty ! Zoo'n spijt dat ik langs Superdrug ben gepasseerd als ik in Londen was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een leuke spullen!! Zoveel mooie kleuren!!
  En dat laatste palette, dat wil ik ook!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!