London Part One: TopshopZoals ik eerder deze maand al liet weten, kreeg ik van mijn papa een citytrip naar Londen cadeau voor mijn verjaardag! Heavenly :)

Londen is voor mij, na Barcelona die nog steeds op nummer één staat, één van de leukste citytrips die je me kan cadeau doen. Het is er zo leuk om te winkelen én ik ken de stad (bijna) op mijn duimpje. Twee belangrijke punten voor een shop-city-trip.

Deze keer geen Big Ben of Madame Tussauds voor mij - de Big Ben staat er nog altijd zoals ik die enkele jaren geleden heb gezien en Madame Tussauds, tja... niet aan mij besteed - maar Oxfordstreet, Carnaby en Bondstreet. Om nog maar te zwijgen van de rest.

Na lang nadenken deze week over hoe ik mijn shoplog zou aanpakken, ben ik er uit... Ik ga per winkel een post maken. Zo zijn de posts niet te lang en krijgen jullie dagelijks jullie make up en fashionshot! :)

Zoals je kan zien op de foto's, ik heb mijn best gedaan :) Chance van de grote valies waar enkel een verse onderbroek, t-shirt en toiletzak in moest bij het vertrekken. Ja, na jaren citytrips te doen weet ik wel dat ik niet veel moet inpakken of ik kan met twee valiezen huiswaarts keren.

Stop 1: Topshop!


Ik zag er al vele internationale blogsters mee pronken (ja, Andy - Stylescrapbook - ik heb het vooral over jou!) en wilde me er ook zo eentje aanschaffen. Deze armband past perfect bij mijn gouden horloge.


En toen zag ik deze lieve ketting... Op de site van Asos had ik al vaak zitten zoeken naar een initialenketting, maar de letter "S" was steeds uitverkocht!


Barry M, bij ons sinds kort ook te vinden in bepaalde winkels. Maar Topshop heeft de hele collectie. Ik had een nieuwe Neonpink nagellak nodig want mijn China Glaze is bijna op. You know how I love hot pinks ;) Reviews en swatches komen binnenkort op mijn blog.


And then my final purchase in Topshop. Ik kwam langs deze rosé gouden heels en zou ze meenemen! Gelukkig hadden ze de juiste maat nog. You'll see me wearing these a lot! Ze zijn echt wel hoog, maar door de plateau vooraan heb je dat gevoel niet echt. Autorijden zou ik er wel niet mee proberen, want je hebt geen gevoel met de grond onder je voeten :)

Zo, de kop is eraf. Morgen is zakje nummer twee aan de beurt. Hope you like my purchases!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


8 opmerkingen

 1. Bij mij staat Barcelona ook nog altijd op 1 :)!
  Dat gouden armbandje vind ik heel erg mooi, het heeft iets liefs, maar dan toch ook weer iets stoers. En ooooh die schoenen vind ik prachtig!! Ik heb laatst ook nog zo'n paar gepast, maar het is toch iets too much voor naar school :p x Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo zalig! :)
  Ik wil ook echt zo graag eens naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoooo, wauw! de schoenen zijn so you! en very nice! Ik zou er ook niet mee autorijden, dat maakt je hak/hiel stuk! Ben al benieuwd naar zak 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen.Wauw ! En de armband en de lakjes ... :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, al die zakjes :D
  Die armband is inderdaad heel mooi!!
  Benieuwd naar de rest ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!