The Style Avenue

Toen ik enkele maanden aan het bloggen geslagen was, maakte ik één van mijn MUA vriendinnen, Jemke, warm om ook een blog te starten. Na enkele maanden voorbereiding is ze van start gegaan. Ze is de jonge mama van twee kleuters, dus elke dag bloggen vraagt een hoop organisatie.

Nu is ze twee maanden bezig en de pageviews gaan de hoogte in! Ik hielp haar een beetje op weg in de blogwereld en daarvoor bedankte ze me met een erg leuke ketting.


En ouderwetse paardenmolen! How cute is that! :) De paardjes bewegen echt bij elke stap die je zet, I love those things! Thanks again, JemJem :)

Ga zeker eens naar Jemke haar blog, The Style Avenue. Je vindt er alles van make up tips, tot haar- en kledingsadvies, tot lekkere receptjes! Zelfs fashion for kids! Laat gerust een lieve reactie na onder een van haar posts, ze vindt dit - net als ik trouwens - erg leuk om lezen en stuurt je zeker een berichtje terug.

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!