Tweezerman Lashcomb

Als mijn mascara aan zijn laatste weken toe is, kan hij vaak gaan klonteren. Ik vind spidereyes in bepaalde looks wel iets hebben, maar niet voor elke dag. Ik heb enkele lashbrushes in mijn set zitten, maar die doen niet genoeg wat ik ervan verwacht.

Zo liep ik vorige week Ici Paris XL binnen om de nieuwste Chanel nagellakkleurtjes te checken (de jeans collectie weet je wel) en mijn oog viel op de Tweezerman display. Ik weet al lang dat Tweezerman de beste pincetjes zou hebben, hoewel ik er zelf nog geen heb (of had zal ik nu maar zeggen).

En toen - EUREKA - zag ik een perfecte wimperkam. Zo eentje had ik ooit eens bij een MUA gezien en getest. Dit wilde ik al lang, maar je kent dat hé, mijn wishlist is zo lang dat ik sommige dingen blijf uitstellen. Nu was het zover, ik zou en ging het perfecte tool meenemen naar huis!


Dit kleine - maar erg fijne - wimperkammetje heeft nu een vaste plaats naast Mr. Mascara. De pinnetjes zijn van metaal en erg scherp. Dat heb ik gemerkt als ik even niet goed oplette en ik het in mijn oog kreeg. Het doet nog pijn :( Dus als je dit tool in huis haalt, zorg voor extreme concentratie als je dit toepast op je wimpers!! Ik deed de test, hoewel mijn nieuwe mascara nog niet echt klontert, zie je het effect wel.


Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Ik kocht ook nog een Tweezerman pincet, maar later meer daarover. Ben je een MUA, dan is dit tool zeker niet te missen in je brushbelt. En nu, hop naar ICI PARIS XL! :)


3 opmerkingen

  1. Dat ziet er handig uit ! Heb je nog een idee van wat het kostte ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er goed uit en klinkt goed maar ik denk dat ik te onhandig ben voor dit soort hulpje :D Arme ogen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!