Aretha's R-E-S-P-I-N-K

Met dat druilerige weertje buiten moet ik mijn lentekleedjes helaas in de kast laten hangen - vorig jaar deze tijd, zaten we met een glaasje cava en 25°C op een zonnig terrasje - dan maar een lentekleurtje op mijn nagels verven zeker?


Aretha's R-E--P-I-N-K van Catrice is dat feelgood kleurtje. Elke keer ik mijn ogen op mijn handen richt, denk ik aan zwoele zomeravonden, met cocktails en een parelwit strand. Dromen mag zeker, of beter dromen MOET bij deze temperaturen...

Na 2 lagen behaal je dit resultaat. Bescherm je kleurtje met een topcoat, zo heb je er veel langer genot van zonder gechipte randen. Mijn Holy Grail onder de topcoats is de Good to Go van Essie. Droogt snel en geeft een mooi glossy effect.


6 opmerkingen

 1. Ik vermoed dat hij van Catrice is en niet van Essence? ;)
  Heb die ook in mijn collectie zitten. Vrolijk kleur inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! :) Verstrooidheidsfoutje... Ondertussen aangepast! Inderdaad, erg vrolijke kleur hé :)

   Verwijderen
 2. Mooie kleur ! En leuke naam. Thx voor de tip vd topcoat, die ga ik es halen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmm, ik verlang helemaal naar die 25°, cocktails en zwoele zomeravonden...
  Mooi kleurtje en helemaal in de mode :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje ! Ik kan ook niet wachten tot het zonnetje begint te schijnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zon was er vorig jaar, die 25 graden, dat was een beetje later op 't jaar denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!