Vera For Mac

Toen ik afgelopen weekend de MAC store in Knokke binnenliep om mijn Holy Grail onder de wenkbrauwpotloden - Lingering, what did you expect? - ging halen want ik zit bijna zonder, zag ik nog enkele Vera For Mac producten staan.

Maar wie is Vera? Vera Neumann was een Amerikaanse kunstenares die graag met kleuren experimenteerde. Ze werd bekend door haar sjaals en haar felgekleurde patronen. Maar vast ook door haar ladybug- signature. Deze collectie kwam begin maart in de rekken bij Mac en is limited edition. Maar de MAC store was nog niet gepluimd, lucky me!

Ik zag meteen waarvoor ik was gevallen als ik de nieuwsbrief in mijn mailbox kreeg, de Strawberry Patch Pigments...


Wat krijg je nu voor je € 33,50 ? Vier crushed metallic pigments in zachte aardbeikleurtjes. Spring eyes in an instant! Deze pigments sluiten perfect aan bij mijn Garden Edition van Dior oogschaduwpallet!


Van boven naar onder: Moon Rose - Strawberry Patch - Rose Light - Star Crystal

Ik ben echt onder de indruk van deze pigmenten - maar aan de andere kant, dat ben ik eigenlijk altijd van Mac pigmenten - en mijn grote favoriet is Strawberry Patch. Perfect om je oogschaduw dat ietsje meer te geven. Rose light en Star Crystal kunnen perfect als highlighter worden gebruikt.

Hebben jullie iets van de Vera For Mac collectie in huis gehaald?


4 opmerkingen

 1. Oh wauw, prachtige pigmenten ! Ik ben er zelf geen zo'n fan van. too clumsy you know ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er niets van maar nu heb ik spijt, wat een prachtkleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kocht de andere versie van de pigments. HET butterfly party setje. Helaas durven de bij mij wel creasen, zelfs mét het wonderproduct Urban Decay Primer Potion. Heb jij een tip?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nog niet in huis! maar want want want!!! was het dat wat je gisteren in kortrijk aan had? heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!