My Skincare Dreamteam

Je kent het wel, de wekker gaat af en je snoozed nog voor een laatste keer - en je beseft dat je je dan wel heel erg zal moeten haasten - en als het verschrikkelijke geluid na vijf minuten terug in de kamer galmt, spring je uit je bed, de badkamer in. Maar dan - oh no! - heb je uitslag op je kin/neus/voorhoofd, you name it!

Daarvoor heb ik mijn Skincare dreamteam. Twee producten die mijn badkamer niet meer mogen verlaten... 1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Deze plakkerige gel/crème ziet er niet zo aantrekkelijk uit en de geur tja, je moet wel aan kruidige aroma's zijn, maar zoals de verpakking zegt: in acht uur herstelt hij je huid bijna volledig. Ladies, ik spreek hier wel over kleine huidproblemen zoals lichte allergieën, zonne-uitslag, droge huid. Weet dat deze crème niet geschikt is voor ernstige acné problemen. Zeker in de winter wordt deze tube veelvuldig gebruikt. Ik heb vlug last van droge plekken en gebarsten lippen. Elizabeth laat deze kwaaltjes snel verdwijnen.

 2. ClearSkin Quick Recovery Gel: Deze kleine roller is perfect om oneffenheden op je oh-zo-gladde-huidje te behandelen. Deze gel droogt onzuiverheden uit en laat die verdwijnen binnen de twee dagen. Bonus!
Ik heb zelden last van uitslag, maar als er dan zo'n dag de revue passeert, dan kan ik steeds rekenen op mijn Skincare Dreamteam! Hoe ziet jullie Dreamteam eruit?


3 opmerkingen

 1. Ik kende die recovery gel niet, misschien ook eens proberen! Eight hour cream wil ik testen als mijn rosebud op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stootte onlangs eerder toevallig op je blog, ben niet zo met make-up bezig, maar hou wel van kijken naar al die leuke kleurtjes. :) Ongelooflijk bedankt voor de tip over de Clear Skin Recovery Gel. Sinds vorige zomer heb ik - na wat medische troubles - weer meer last van puistjes. :( Ik testte al producten van Yves Rocher (niet echt content), Eucerin (redelijk content) en ga nu eens met Normaderm aan de slag. Maar een goede 'lokale' stick zocht ik nog. Heb nu een klein tubetje van Clerasil, maar daar ben ik toch niet echt enthousiast over. Waar is die Clear Skin Recovery Gel te koop? Kruidvat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Saar, welkom! Je kan hier ook regelmatig terecht voor skincare tips en niet alleen make up looks! :)

   Ja, ik kocht de Clearskin in het Kruidvat en hij was zelfs in aanbieding (ik kreeg 30% korting) maar dat was in december.

   Laat me zeker weten wat je van het resultaat vindt, ik ben er alvast erg van overtuigd.

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!