Bow Bracelet


Strikjes, wie houdt er niet van? Ok, ik spreek hier nu wel vooral tegen de dames, ik weet best dat dit té girly is voor de mannelijke lezers - I know you're out there guys!

Het is één van de trends op dit moment. Je ziet ze overal opduiken... Dus ook als faux-bijoux ofcourse...


Deze leuke armband is een hebbeding. Ik loop zelf al enkele weken rond met eentje om de pols en verkondig bij hoog en laag - lees: na enkele glazen cava - dat ik een echt cadeautje ben. Ja, mijn humor gaat er op achteruit naarmate het alcoholverbruik stijgt :)

Hoe dan ook, I love it en dat voor een klein prijsje. What is there not to love!

Krijg je niet genoeg van strikjes - zoals een vriendin van me, Julie - dan kun je de oversized ring ook nog bijkrijgen à la Kandee Johnsson. Voor degene voor wie Kande Johnsson als Chinees in de oren klinkt, ze is een Beauty YouTube SENSATIE! En draagt al sinds enkele maanden de gele bowring.


De nieuwsgierigen onder jullie willen misschien weten welke kleurtjes ik op mijn nagels heb? Duim, wijsvinger en pink zijn gehuld in Kinetic Candy, middelvinger in Aquadelic en op mijn ringvinger Dance Baby. Alledrie van de laatste nieuwe collectie Electropop van China Glaze. Mijn favoriete kleurtjes voor deze lente, by the way!

Armband: € 8.95 - Ring: € 5.95

4 opmerkingen

  1. De armbanden vind ik echt erg leuk ! Toffe kleurtjes ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar kan je deze kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De armbanden zijn te koop bij Byttebier in Kortrijk. Kijk gerust eens op de website: www.byttebier.com

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!