Loft Photoshoot Antwerp Backstage

Maandag - mijn vrije dag - spendeerde ik in Antwerpen. Niet voor een leuke shoptrip - ik hoor jullie wel denken - maar voor een leuke photoshoot. Zakari Ibn Fakih vroeg me als MUA voor een dagje en zo reisde ik voor een dagje af naar 't stad.

Vandaag geef ik jullie enkele backstage foto's mee. Denk niet aan glamoureuze toestanden hoor. Er waren geen champagne en trendy amuse-guelles in zicht, maar Zaky had ons wel voorzien van drankjes en ontbijtkoeken! Ik mag zeker niet klagen... :)

De locatie was nogal stofferig... Hoe kan het ook anders, een nog in ruwbouw onverkochte loft. Maar erg veel leuke backgrounds en prachtig daglicht. Wat het ons allen - en dan spreek ik zeker voor het model Jolien - maar ook voor de styliste, fotograaf en mezelf wel wat moeilijker maakte is de koude. Het was echt koud. En dan moest die lieve Jolien constant in haar blote schouders en benen staan. Poor girl. Maar geen geklaag van haar kant, ze is een echte professional!Het was een koude maar erg bevredigende dag. Ik kwam moe thuis en had nog heel wat opkuis werk, het vuile stof was echt overal tussen gekropen en als je met make up werkt, is hygiëne erg belangrijk. Uitgeput - mede door de koude - maar tevreden nam ik een warm badje en kroop ik erna met een leuke film in bed.

Binnenkort post ik de foto's van Zaky op deze blog, ik ben erg benieuwd naar de make up in de foto's. Hier zie je maar twee looks, maar ik deed er in het totaal vier. We stonden onder tijdsdruk dat ik geen foto's meer kon nemen van de laatste shoots...


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Oh leuk ! Ben benieuwd naar andere foto's ! Kan me goed inbeelden dat het daar erg koud was, ocharme het model :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De fotos zien er veelbelovend uit zeg! Ik kan me wel indenken dat het heel koud geweest moest zijn! Ben enorm benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!