Forget Me Not

Met de Aspirines en een grote fles water naast mij, besef ik nu wel dat ik echt een jaartje ouder ben geworden... De kater van mijn hels verjaardagsweekend zindert nog na. Vroeger voelde ik tegen het middaguur de hoofdpijn en nadorst niet meer. Hoe dan ook, ik zal deze signalen aanschouwen als effecten van een prachtig weekend :)

Maar genoeg daarover, vandaag een nieuwe dag in beautyblogland! En ik heb voor jullie een nieuw kleurtje van Dior!


Forget-me-not is één van de twee nieuwe springcolours van de Garden Party Collectie. De pasteltinten zijn geïnspireerd op Christian Dior zijn bloementuin in Granville, Normandië. Veel paarse pasteltinten heb ik niet in mijn nagellakstash. Dus sprong dit kleurtje er wel uit voor mij. Ik probeerde ook nog Waterlilly te bemachtigen (prachtig pastelgroen) maar deze was de deur al uit. Dat heb je dan met Limited Editions.

De nagellak dekt perfect is twee coats. En zoals bij alle Dior nagellakjes heeft deze ook een praktisch borsteltje. Ben je overtuigd van dit kleurtje? Haast je dan naar de betere parfumerie voor ze allemaal de deur uit zijn.7 opmerkingen

 1. Oh wat een mooi kleurtje! :) i like

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Paars is zo mijn ding niet maar toch een leuke kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook dit kleurtje gekozen. Waterlily is wel nog verkrijgbaar op sephora.fr: http://www.sephora.fr/Maquillage/Ongles/Vernis-a-ongles/Dior-Vernis-Garden-Party-Vernis-Parfumes/P770031 :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb de laatste Waterlilly van Ici Paris XL kunnen bemachtigen in Kortrijk vandaag! YAY! :) Maar toch bedankt voor de Sephora Tip!

   Verwijderen
 4. Super tof kleur! Is dit dan ook de nagellak die naar bloemen zou ruiken?xx E

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad de bedoeling, maar ik moet zeggen dat ik er niets van ruik... Het is een iets mindere, maar nog steeds typische nagellakgeur... Jammer!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!