Clinique Bottom Lash Mascara

Je hebt er vast al van gehoord, de Bottom Lash Mascara van Clinique. Ik hoorde er voor het eerst van via een video van de zusjes Pixiwoo. Ze gaven een goede review en sindsdien was ik geïntrigeerd. Ik las er dan her en der nog goeds van, dus nam ik een besluit. In huis halen die handel.

Ik sukkel 's morgens - mede te wijten aan mijn verschrikkelijk ochtendhumeur - vaak met mijn mascara. Vreemd genoeg moet ik vaak niezen als ik mascara aanbreng en dan krijg je van die mooie panda-ogen. Hoe dan ook, de borstel van mijn mascara is veel te groot voor mijn korte, fijne wimpers onderaan.

Clinque is de eerste die een Bottom Lash Mascara lanceert. Het is feitelijk een gewone mascara (zij het in een mini verpakking) met een mini borsteltje. Ideaal dus om je onderste wimpers de nodige laag te geven zonder er uit te zien als Courtney Love.
Mijn ochtendritueel - mascara aanbrengen, twee maal niezen, nog een laag mascara aanbrengen en het gevoel hebben dat ik moet niezen, maar dan net als je denkt van HA... HA... HA... komt de TSJIE er niet meer aan te pas en zit je met het gevoel dat je hele hoofd even op springen staat - is er beter op geworden dankzij de bottomlash. Ik kan veel nauwkeuriger te werk gaan en je brengt ook geen overdaad aan mascara aan door de kleine, fijne borstel.

Ik denk dat dit binnen drie maand een rebuy wordt!


1 opmerking

  1. Goh, klinkt allemaal goed, maar ik vind dat toch een beetje te veel :p

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!