Dior Garden Edition 5 Couleurs

Toen Dior de Garden Party Limited Edition lanceerde was ik in de wolken. De producten stonden mij op het lijf geschreven. Zachte pasteltinten met shiny/frosted finish. Heerlijk gewoon.

Ik nam de oogschaduw 5 couleurs eens onder de loep en ja, ik was op slag verliefd. Ik zou de oogschaduw in mijn bezit hebben, wat ik ook moest doen. Zo was het begin van deze maand mijn verjaardag en ik gaf ik mijn make up wishlist subtiel door aan mijn liefste papa. Ik ben zijn enige dochter en dat heeft zo wel zijn voordelen! :)

Ik kreeg de twee 5 couleurs als extra verjaardagsgeschenk! Man wat verjaar ik graag - en neen, niet alleen voor de cadeautjes :) 


De immer chique verpakking, straalt pure luxe uit als je het mij vraagt. Maar wat er in zit is nog oh-zo-veel chiquer...


Dit is het couture oogschaduw pallet in n°841. Een harmonieuze combinatie van pastelrose en violet. Ideaal voor een zachte lentelook op je ogen.

Swatches you say?


Alle oogschaduwen hebben dezelfde shiny finish. De middenste (op het pallet) violette kleur is dan wel wat minder frosted dan de rest, dus ideaal als creasekleur.

Volgende week zien jullie het tweede 5 couleurs palletje van de Garden Edition. Maar eerst ga ik experimenteren met deze kleurtjes!


1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!