Prep My Hair

Om mijn haar in de warme zomermaanden te beschermen gebruik ik steeds een olie. Zoals jullie op de foto's al hebben kunnen zien, mijn haar wordt gebleached - eerder bekend als zware schade toebrengen aan je haar om er toch war blonder uit te zien - maar ja, om mooi te zijn moet je afzien zeker?


Zo kocht ik bij mijn laatste bezoek aan L'Occitane een sunmist waarin 5 beschermende oliën zijn in vervat. Kan niet slecht zijn denk ik dan... Nu moet ik het product natuurlijk nog testen, maar zoals het er de laatste weken uit gezien heeft, zal ik het flesje nog wel even mogen opbergen in mijn productenkast.


De olie beschermt niet alleen je haar van de zon, maar ook van chloor- of zeewater, bonus! Laat die zomer nu maar komen, we skippen gewoon de lente, want dat zit er vast niet meer in voor dit jaar!

Zodra ik zonnestralen aan de hemel zie verschijnen, met warmere temperaturen, zal ik deze sunmist uitproberen, review on that later!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Ben al benieuwd naar je review ! Ik gebruik ook graag producten die mijn haar tegen de zon beschermen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijn product !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!