Absolut Repair By L'Oréal


Toen Petra van Sprinkles On A Cupcake een L'Oréal Giveaway organiseerde op haar blog, was ik er als de kippen bij. Ik gebruik vaak producten van L'Oréal voor mijn beschadigde haar. Na enkele weken kreeg ik goed nieuws in mijn inbox! Ik had één van de sets gewonnen! Yay!

Nu zijn we enkele wasbeurten verder en kan ik een eerlijke review geven van de producten. So, let's begin shall we...


 1. De celherstellende shampoo is aangenaam in gebruik en ruikt erg lekker. Ik laat de shampoo enkele minuutjes inwerken in mijn haar en spoel die dan grondig uit. Je haar voelt zachter dan voorheen, maar er zitten wel nog redelijk wat knobbels in.
 2. Het celherstellend masker daarentegen maakt je haar vrij van knobbels en eens je dit na 7 minuutjes inwerken uitspoelt, voelt je haar als zijde. Zalig! Dit masker gebruik ik om de twee wasbeurten.
 3. Mythic Oil is echt mythic! Ik kan niet meer zonder dit product. Na vele bleachings op mijn haar, zijn mijn punten er wel erg aan toe. Ik wil mijn haar echt terug lang laten groeien (ooit had ik superlang haar, en plots besloot ik er 40 cm af te knippen, ik heb nog steeds spijt!) en mijn kapper raadt me aan, er gewoon even niet aan te knippen. Gevolg, droge punten. Deze olie laat ik na elke wasbeurt grondig in mijn haar inwerken met een warme natte handdoek eromheen. Iemand gaf me ooit die tip. Blijkbaar trekt een product dan vlugger en beter in je haar. 
Wat is mijn algemene conclusie nu... Ik ben echt overtuigd van de werkingskracht. Ik weet niet of het echt celherstellend is, mijn punten zijn nog steeds droog. Maar ik heb het idee dat mijn haar de laatste weken een stuk is gegroeid. Meer dan anders. Ik gebruikte enkel deze items, dus ben ik er zeker van dat deze producten je haargroei stimuleren.

The Bad Mud is nog niet aan de orde gekomen. Ik ben niet echt het waxende type :) Maar je weet nooit, deze zomer wil ik misschien eens een strakke paardenstaart en dan is deze wax wel ideaal om alle fly-outs - lees: losse, korte haartjes rond je gezicht en oren - weg te werken.

Nogmaals bedankt Petra! Ik ben erg blij met de producten en zowel het masker en de olie zijn rebuy materie!

4 opmerkingen

 1. De mythic oil is echt geweldig hé ! Ik heb de mijne ook bij Petra gewonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die olie nog niet getest maar hoor zoveel positiefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb lang recht haar, soms steek ik er krullen in voor een avond met een krultang. Maar daar krijg ik zo'n droge punten van. Momenteel gebruik ik Hydra-Liss van Garnier fructis. Maar dat wordt zo'n plakboeltje.
  In hoeverre zijn deze producten geschikt tegen droge punten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Eefje, dan zal jij de Mythic Oil zeker niet meer kunnen missen eens je deze geprobeerd hebt! Ik heb vaak last van droge punten en deze olie voedt mijn haar ongelooflijk. Mijn punten zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook zacht aan. Op zonnige dagen breng ik elke dag een klein beetje olie aan op mijn punten om deze voor de zon te beschermen. In minder zonnige dagen zoals we nu hebben - ik wil zon nu! - breng ik de olie alleen aan wanneer mijn haar handdoekdroog is na het wassen. Laat me weten wat je er van vindt!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!