Make Up Storage Idea

Heb je niet zoveel make up, maar wil je die wel netjes opbergen? Of berg je je dagelijkse producten niet graag ver weg op en heb je graag overzicht? Dan is dit vast iets voor jou...


De make up organizer. Handig formaat, niet te groot en in het roze... Wat wil je nog meer? Ik gebruik deze organizer om mijn nog te reviewen producten in op te bergen. Zo weet ik steeds waarover ik nog moet bloggen en maak ik er geen rommelboeltje van...


Je hebt vijf verschillende compartimenten om zo overzicht te houden in je stash - anders kan je het hele zooitje even goed in een schoendoos gooien, niet? De stof is perfect afwasbaar, dus als je blush het plots begeven heeft, zal je geen jaren blijven zitten met roze troep over al je producten...

Wil je meer info, dan kan je nog altijd op de website of facebookpagina van Byttebier terecht!Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!