Shea Butter L'Occitane

Met het aanhoudende koude weertje hebben mijn benen erg veel last van droge huid... Zo kocht ik overlaatst de Shea Butter van L'Occitane voor extra hydratatie.


Ik vind de verpakking erg vintage en zoals jullie vast al doorhebben, I digg the retro... Het enige nadeel dat de verpakking heeft - let wel, ik denk dat elke verpakking er wel eens last van zou kunnen hebben - is dat je met je vette handen - na het aanbrengen van de Shea Butter - je het deksel moeilijk kunt vastdraaien...


Het product bestaat uit een vaste consistentie die door je lichaamstemperatuur soepeler wordt. Eens je een gebruikelijke hoeveelheid uitschept met je vingers en deze even door je handen wrijft, ben je good to go... De Shea Butter doet zijn werk goed. Ik doe dit steeds na het douchen en voor het slapen gaan. Na het douchen - en dus voor het aankleden - moet je de butter wel even laten intrekken. Dit product is zo hydraterend dat je wel moeite zou kunnen hebben om net dan je skinny jeans aan te trekken... Als ik 's morgens opsta en mijn sexy pyamabroek - het is nog koud 's nachts, dames! - uittrek dan zijn mijn benen nog steeds voldaan van de Shea Butter. I like it! Nog een bonus voor de geurgevoelige ladies onder ons - ik ben er zo één van - de Shea Butter heeft praktisch geen geur. What a delight :)

Dit is zeker een aanrader voor de vrouwen onder ons de klampen met droge huid tijdens de koude maanden. Go and get one!

3 opmerkingen

  1. Klinkt goed ! Ik heb zo van die superdroge benen, kan dit wel gebruiken !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heerlijk! Van die botertjes kan ik maar geen genoeg hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, deze klinkt goed! je hebt me benieuwd gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!