BB Crème Garnier

Sinds BB-crèmes het nieuwe beautywoord zijn, wilde ik er toch vlug één testen. Doen de BB's echt wat ze allemaal beloven, want dat is een hele hoop! Voor ik me een dure BB aanschaf - die van Estée Lauder staat op mijn verlanglijstje - wil ik toch even testen of het wel een product voor mij is.


Zo zag ik in het Kruidvat de BB crème van Garnier in aanbieding. € 9.99 min € 2.00 korting. Ideaal testproduct!


Maar wat zijn nu de beloftes van de BB-crème... Ben je er klaar voor? Het zijn er een hele hoop!
 1. Geeft een stralende teint
 2. Vervaagt lijntjes en imperfecties
 3. Egaliseert
 4. Hydrateert 24 uur
 5. UV-bescherming SPF 15

Ik ging voor de kleur medium. Ideaal voor mijn zomerkleur - ahum, de zon laat het wel veel afweten de laatste tijd... Wat zijn mijn ervaringen met deze BB-crème?
 1. Geeft een stralende teint: Check! Je krijgt zo'n glowy finish. I like!
 2. Vervaagt lijntjes en imperfecties: Ik heb niet zoveel lijntjes - ondanks mijn 28 jaar - dus ik kan er niet echt op antwoorden. Mijn fronsrimpels zijn er allesinds niet van verdwenen, maar daar heb je waarschijnlijk een mirakel voor nodig :)
 3. Egaliseert: Check! De roodheid rond mijn neus en op mijn wangen verdwijnt volledig.
 4. Hydrateert 24 uur: Check! Ik heb van nature een drogere huid en als ik 's avond mijn make up verwijder voelt mijn huid nog steeds soepel en zacht aan.
 5. UV-bescherming SPF 15: Check! Ideaal als ik 's middags tijdens lunch met mijn snoet in de zon zit :)
En wat nog een extra bonus is, hij ruikt H-E-E-R-L-I-J-K ! BB's zullen vanaf heden altijd present zijn in mijn badkamerkast! Eens deze uit is, wordt dit vast en zeker een rebuy! Ik weet niet of ik nog vaak foundation zal gebruiken, zeker in de lente/zomer (jaja, vandaag is het officieel zomer!) maanden.

Ik raad deze BB zeker en vast aan! Zeker nu hij in promotie is bij het Kruidvat.

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)7 opmerkingen

 1. Deze VOND ik goed tot ik de Dr. Brandt Flexitone BB cream probeerde, dat is echt een aanrader!!!! De Garnier is leuk maar niks vergeleken met Dr.Bradndt :-) Helaas is Dr.Brandt aan de prijzige kant...maar kheb 't ervoor over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, deze ga ik misschien toch ook eens proberen dan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de BB creme echt makkelijk om te gebruiken :)
  Ik ga je blog volgen, neem je ook een kijkje op de mijne?
  xoxo
  thisrecklessgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, ik heb er al zo veel over gelezen, maar met deze aanbieding en review kan ik het niet meer laten liggen, denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook helemaal fan van BB Creams, maar deze vond ik toch niet zo geschikt voor mij! Die van Estée Lauder wil ik toch ook dolgraag eens proberen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk! ik wil ook een BBcream!! ik zal het kruidvat eens moeten betreden, aigan ! ;-)
  En wanneer gaan wij samen nog eens met onze snoet lunchen? xx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!