Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Toen ik afgelopen week het Kruidvat binnenliep zag ik een superaanbieding. Een set van maar liefst 3 producten van Elizabeth Arden voor 3 - ja, drie - Euro! Meenemen die handel!

Ik ben al even fan van EA 8 Hour Cream, de oplossing voor huidirritaties, zonnebrand, droge plekjes, you name it...


Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze producten voor zo'n prijs op de kop kon tikken. Kunnen jullie me vertellen of deze uit het gamma van het Kruidvat gaan? Of was EA gewoon een one shot voor het Kruidvat? Ik kocht mijn vorige tube in Sephora en wist niet dat Kruidvat deze verkocht.


In de set heb ik een medium tube handlotion voor intense hydratatie, een grote tube skin repair en een kleine tube dagcrème.


Zowel de dagcrème als de handlotion hebben een witte kleur en zijn minder vettig/plakkerig dan de skin repair. Ze hebben wel de echte EA geur - erg kruidig dus niet voor iedereen. De handlotion trekt snel in de huid en geeft een zijdezacht gevoel. Ook de dagcrème wist me te bekoren en laat een fluwelen huid na.


De ultieme skinrepair kende ik al. Hij is plakkerig van textuur en goudbruin van kleur. Ideaal om je lippen of droge huid mee in te smeren. Dit doe je wel best voor het slapen gaan of als je eens een dagje thuis blijft. Je gezicht zal glimmen als een discobal. Maar het werkt echt. Bij de minste huidirritatie staat EA op mijn prioriteitenlijstje. De dag erna is de irritatie weg!

Kennen jullie Elizabeth Arden al? Wat is jullie ervaring met de producten?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

  1. Ik gebruik hem niet omdat ik de geur afgrijselijk vind. Maar blijkbaar bestaat er ook een ongeparfumeerde versie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG 3 euro !! Ik zie soms wel pakketjes van EA int kruidvat staan aan 24 eur met een fullsize creme en nog 2 andere dingens erbij. Maar 3 euro, wauw :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wooww ik wou dat ik zo'n superaanbieding vond! Klinkt super!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!