Barry M In Pink

New favourite of the month, de Barry M nagellak in fluorose (n°211 - Fuchsia). Ik kocht hem onlangs in Londen voor 2,99 Pond.


Je hebt er wel 3 coats voor nodig om een volledige dekking te hebben. Maar met een base- en topcoat blijft hij een volle week zitten zonder chippen. De fluorose tint heeft een lichte parelmoer schijn die het fluo-effect extra in de verf zet. Je hebt het idee dat er een beetje violet in zit. I like!

Ik ben er echt weg van, en voor die prijs is het zeker de moeite! Je kan hem vinden op de webshop van Beautyqueen voor € 5,20


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)4 opmerkingen

 1. Vraagje...Hoe bewaar je het best nagellak? Sommigen zeggen in de koelkast andere zeggen gewoon in het donker houden... Wat is volgens jou de beste manier?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bewaar mijn nagellak al jaren in een donkere, koele plaats. Je kan ze zeker bewaren in de koelkast, maar als je (zoals mij) er meer hebt dan 200, dan zou ik een koelkast moeten aanschaffen voor mijn nagellak alleen :) Ik heb een blogpost over mijn nagellakstorage http://nl.msaprilfish.com/2012/03/nailpolish-storage.html

   Hope it helps!

   Verwijderen
 2. Mooi kleurtje ! Barry M heeft best wel fijne nagellak vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 3 laagjes is wel veel! Ik heb er ook eentje van Barry M maar die dekt toch beter :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!