On The Wishlist

Toen ik deze middag in de winkelstraten van Kortrijk liep, stopte ik even langs de etalage van de Hermès horloges. Ik kijk steeds weer of mijn favoriet nog in de etalage ligt...


Ik ben volop mijn spaarpot aan het vullen voor de iPhone 5 die vermoedelijk in september op de markt komt. Zodra ik that baby in mijn handen heb, zal Mr. TickTock volgen als nieuw spaarproject. But for now the windowshopping is satisfying...

Hebben jullie ook van die items waar je bewust voor spaart?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
4 opmerkingen

  1. Ik heb gespaard voor mijn Vespa. Was 2 jaar geleden een schrok uit mijn spaargeld. Maar het is het wel waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah Hermès makes my heart beat faster !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh echt prachtig! Mijn mama heeft een gelijkaardig model met double strap! :) Echt super leuk en nu en dan kan ik hem eens inpikken ;) De moeite en het geld waard ;) Maar die andere hermes klassieker mag er ook wel zijn... Birkin xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!