Guerlain Ombre Fusion & Clinique Cream Liner

Deel twee van mijn braderie vondsten aan 5 euro!


Ik heb de zwarte cream liner van Clinique al in mijn bezit, wegens de enthousiaste reviews van menig beautyblogger - en toen ik deze warme bruine creamliner zag liggen, kon ik me niet weerhouden.
De textuur is zo creamy - hense the name - en blijft de volle acht uur netjes op zijn plaats zitten.Er zit een licht glinsterend effect in, wat op het eerste zicht niet te spotten was. Hoe dan ook, erg tevreden met dit product! De kleur is Black Honey n°01. Geen idee of deze nog in de collectie zit, wegens gebrek aan internet, kan ik het nu niet opzoeken :( Ik verlang zo tot maandag!Ook deze Ombre Fusion van Guerlain wist mijn mandje te vinden. Hij heeft hetzelfde effect als de Ombre Paupières van Chanel. Ideale basis voor een intense oogmake-up.De kaki-kleur past perfect bij mijn ogen. En de brons-gouden ondertoon is dan weer ideaal om mijn sproetjes in de verf te zetten. :)

Erg blij dat ik deze producten kon scoren voor een lage prijs!

Hebben jullie ook al zulke vondsten gedaan. Ik moet dringend meer opzoeken wanneer er sample-sales plaatsvinden!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. Ik heb je hoera-ik-heb-weer-internet tweet gezien en inderdaad hoera! :) Have fun in je nieuwe stek! XXX Emma

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!