Essence Sun Club Bronzer

Op aanvraag van Julie - een vriendin - schrijf ik deze post. Ze vroeg me een alternatief te zoeken in het Kruidvat voor haar bronzer. Nu gebruikt ze - zoals zovelen onder ons - de Terracotta van Guerlain. Maar we kennen allemaal het prijskaartje van Guerlain en zoals het weer er nu uitziet moeten we ons kleurtje niet hebben van de zon...

Vandaar ging ik op jacht naar een voordelige maar goede nieuwe bronzer. Zo bekeek ik vele rekken in het Kruidvat en testte mijn handpalm vol. Toen ik bij Essence aankwam en het gamma Sunclub van dichterbij bekeek, dacht ik te vinden naar wat ik op zoek was.


Er bestaan twee tinten - één voor blondes en één voor brunettes - maar met het oog zie ik weinig verschil. Voor de prijs van Essence moet je de producten niet laten liggen, dus nam ik beide tinten mee. Ik kan deze gebruiken in mijn make up kit voor fotoshoots, dus geen weggesmeten geld.


Links zie je de bronzer voor lichte huidjes en rechts voor de meer gebruinde huid. Nog steeds weinig verschil. Let's put it to the test, shall we?


Hier zie je de bronzer for blondes. Hij heeft een matte finish en brengt erg gemakkelijk aan. En nog een klein pluspunt, de bronzer ruikt naar kokos! Als dat geen instant summer vibe is :) Ik bracht ook nog wat highlighter aan op mijn jukbeenderen om de look compleet te maken. Ook deze is van Sunclub, maar later meer daarover.


Op deze foto zie je de bronzer for brunettes, deze is toch iets te donker voor mij, maar perfect voor dieper bruine huidjes. Ik ben echt van mijn sokken geblazen! De bronzer is zo'n aanrader. Ik zeg nooit bye-bye-Guerlain, maar wel tot-later-Guerlain. Deze bronzer heeft me weten te overtuigen en voor nog geen € 5,00 is dit echt wel een koopje!

Wat ik echt een bonus vind aan deze bronzer is zijn matte finish. Er bestaan vele bronzers met een shimmer effect en dan zie je er soms uit als een discobal. Not so appealing! :)

Kennen jullie het gamma Sunclub al van Essence?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)9 opmerkingen

 1. You look so pretty ! Leuk datie een mooie vervanger voor die van Guerlain is, zal ze zeker eens bekijken in het kruidvat !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx doll! Ja echt, ik ben er wild van op dit moment. Ik stond deze morgen te popelen om de bronzer aan te doen :D

   Verwijderen
 2. ja, idd mooi en mooiste links voor jou indeed. Mijn bronzers zijn ook nogal shimmering dus ik ga nog eens tot het kruidvat moeten rijden geloof ik. Btw die roze lippenstift! Zo mooi! Welke is het? Ik ben op zoek naar een roze, maar vind niet direct een goeie. Blijft ie lang?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht die in Londen, hij is van Barry M. Ik zoek vanavond eens de naam op en je kunt hem zeker online bestellen. Was een koopje 2.99 pond! :)

   Verwijderen
 3. Amai! Ja echt een koopje voor 5euro! ;) En super mooie oorbellen! We loooove neon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit ! Ik vind matte bronzer ook veel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Acheté! Dikke merci voor deskundige test en recensie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welke past het best bij een getinte huid?
  En zijn die nog te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zitten - bij mijn weten - nog steeds in de collectie! Voor een getinte huid kies je best de donkere. Ik gebruik deze bronzer bijna elke dag en blijf er erg tevreden van!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!