Moving #4


Dit weekend was het zover. De verhuis nam eindelijk plaats. Ik ben al weken mijn boeltje aan het inpakken, maar nu werd het grote werk gedaan.
Eenmaal alles een mooi plaatsje heeft in mijn nieuwe stek, post ik de foto's. Er is nog een beetje verfijning nodig, maar lang zal het niet meer duren.
Het ambetante is wel... De internet-installateur komt pas 2 juli. Ik moet het dus even zonder doen. Best lastig voor een blogger... Als er minder posts online komen, is dit echt door mijn internetgebrek.

Ik probeer toch dagelijks iets online te zetten... We'll see how it goes...

Eerst en vooral wil ik mijn Twitter-Moving-Team heel erg bedanken! Wat sociale media niet allemaal kan doen. Zo verzamelde ik een bende mannen én vrouwen die me met (veel) plezier hielpen op zaterdagavond!


Dus bij deze een grote merci aan Anthony, Papa, Sofie, Fabby, Louis, Bruno, Brecht en Jonathan! Maar ook aan Freddy en Mama die achter de schermen bezig waren! Graag wil ik ook de Bomma bedanken die voor mooie nieuwe gordijnen zorgde. En natuurlijk aan allen die me veel succes wensten met de verhuis! Zonder jullie allemaal, had ik dit niet kunnen klaarspelen!

Het begon dus allemaal in mijn "oude" appartement. Waar ik alles zo goed mogelijk had ingepakt en klaargezet.En het eindigde allemaal in het "nieuwe" appartement, waar alles een beetje op elkaar stond. Veel werk voor de boeg...Gisteren nam ik mijn oude appartement onder handen en ging ik tekeer met alle poetsproducten die ik bezat. Na zes lange uren, was de boel geklaard en kon ik afscheid nemen van mijn oude thuis.

Als er geïnteresseerden zijn voor mijn "oude" stek, hier even enkele foto's!Hier zie je de heel erg ruime living en eetplaats, met prachtig daglicht en veel ingebouwde kasten. Opbergruimte genoeg!


Volledig uitgeruste keuken (oven-microgolf-koelkast-vaatwas en ruimte voor was- en droogmachine).


Lange ruime gang richting keuken met gastentoilet, vestiaire en opbergruimte.


Luxueuze slaapkamer met ingebouwde kasten (en groot dat die zijn, ideaal voor de dames :) )


En tot slot grote volledige uitgeruste (bad - aparte douche- toilet - twee lavabo's - mega opbergruimte) badkamer.

Ik ga het toch missen, mijn eerste appartement! Het waren 3 toffe jaren. Nu staan er me terug vele toffe jaren te wachten met mijn lieve roomie, Charly!

Binnenkort zien jullie hoe het er nu uitziet. Nog 10 dozen te gaan en dan is alles uitgepakt. Wat ben ik blij dat dit achter de rug is, verhuizen is zwaar! :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
8 opmerkingen

 1. Zo'n mooi appartement dat je had ! Ben al benieuwd naar je nieuwe stekje, good luck !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waaaaaaw! wat een prachtig appartement had je daar! het nieuwe ziet er ook mooi uit hoor :)
  Is het te huur nu? Ik heb anders wel interesse!

  Groetjes en veel plezier in je nieuwe stek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mail je me eens op msaprilfish@gmail.com dan geef ik je alle gegevens. Ik heb op dit moment 4 geïnteresseerden... Het zal voor de rappe zijn :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooi appartement inderdaad! Veel geluk in het nieuwe! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je app was de max,maar ik ben er zeker van dat je samen met charly er een gezellige nieuwe cava-thuis van zal maken. Wanneer kom ik es? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2 juli hebben we toch een date bij ons met Anso en Miranda? :) Cava baby!

   Verwijderen
 5. Oh amai, zo'n mooi appartement dat je al had! Ben benieuwd naar het nieuwe :)! xx Marie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!