Chanel Ombre Paupières Eyeshadow

Dit weekend was het zomerbraderie in Kortrijk. Dat wil zeggen drie dagen kraampjes in de binnenstad.
En ook ik zit dan drie dagen in "mijn kot" voor de winkel. Vrijdag en zaterdag zijn best ok, maar op zondag moet je het vooral hebben van wandelaars en kijken maar niet kopen...
Hoe dan ook, ik heb het overleefd ;)

Ik ga zelden zelf shoppen tijdens de braderie. Ik moet zelf werken en het kleine kwartiertje pauze dat ik heb, besteed ik aan mijn lunch. Maar toen kwam Léo (Marie-Léonie) langs en besloten we toch even een toertje te maken. Nu ging ik zelf kijken maar niet kopen tot we aan de parfumerie aankwamen.

Ze verkochten samples die nog niet werden gebruikt aan 5 Euro. Toch eens kijken of het de moeite is...
En ja hoor, ik ging aan de haal met een zakje vol! Vandaag toon ik jullie het eerste deel van mijn vondsten.

Ik vond vier Chanel Ombre Paupières Eyeshadows. Ideale basis voor je oogschaduw of gewoon als oogmake-up tout court...


Van links naar rechts: n°77 - n°40 - n°747 - n°100De pigmentatie is perfect en er zit een prachtige glans in. Wat ben ik blij met deze oogschaduwbasiskleurtjes. Ideaal om je oogmake-up meer intens te maken en die blijft dan ook veel langer zitten.
Ik zou dit zelfs aanbrengen met een eyelinerborstel voor een zomerse look.

Wat ben ik blij dat we toch even op de braderie rond gesnuffeld hebben :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

  1. Mooi ! Soms kan je nog es koopjes doen he ! Ik ben zondag ook even nr de braderie in Kortrijk geweest, maar door het slechte weer niet lang gebleven;

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dat ik je niet gezien heb! Je had eens moeten langskomen :)

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!