Essence Sunclub Allover Shimmer

Toen ik het Sunclub gamma van Essence eens van naderbij bekeek, was ik toch wel nieuwsgierig naar enkele producten. Zo was Sunclub Allover Shimmer er één van.

Ik kocht beide Shimmers zodat ik mijn favoriet eruit kon halen en de andere een plaatsje kan geven in mijn make up kit.


De vorm van de verpakking en de shimmer doet me verdacht veel denken op de shimmerbricks van Bobbi Brown. Ook hier zoals bij de Sunclub Bronzer is er eentje voor blondes en eentje voor brunettes.


Op het eerste zicht prefereer ik de Allover Shimmer for Brunettes. Ik hou meer van een golden glow dan een parelrose glow.


De pigmentatie is sterk, erg sterk! Opletten dus dat je niet glimt tot aan de overkant van de straat. De Shimmer kan best gebruikt worden als oogschaduw. Ideaal als je op weekend gaat en geen hele make up verhuis wil doen :) 


Hier draag ik de Allover Shimmer for Blondes op mijn jukbeenderen. Door de roze kleur die er in zit, hoef je geen blush meer toe te voegen aan je wangen. Ideaal 2 in 1 product dus.

Ook hier weet Essence me weer te verbazen! Ik ben echt wel fan van hun Sunclub gamma. Zo kocht ik ook het blotting paper, maar dat moet nog grondig getest worden. Eens de warmte weer opduikt, zal ik dit zeker kunnen gebruiken, maar meer daarover in een volgende post.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!