Dior Summer Mix Acapulco

Geen internet hebben voor twee weken is een zware dobber... Vandaag vond ik een hotspot, dus maar even aan het bloggen geslagen voor de hele week. Maandag is het zover, dan heb ik eindelijk terug WiFi. Mijn God, en denken dat een dikke vijftien jaar geleden er nog geen weet was van het internet.

Goed, genoeg daarover. Jullie zijn hier om een review te lezen, nietwaar?


Toen ik op Petra - Sprinkles On A Cupcake - haar blog de nieuwe hot summer collectie van Dior zag, was ik meteen verkocht! Ik moest die kanariegele nagellak hebben. En zo spurtte ik naar de parfumerie. De Dior Summer Mix Nailpolishes bestaat uit 4 kleuren. Een koraalrood, hotpink, zwembadturkoois en dit kanariegeel kleurtje. Met mijn ruime nailpolishstash bezit ik al vele rode, roze en turkooistinten, maar dit geel, daar kan ik geen substituut voor vinden. Dus ik ging voor Acapulco n°118.


Na twee laagjes heb je genoeg dekking om zo'n lichte kleur te dragen. Ik vind de nagellak van Dior ook steeds vlug drogen. Bonus!

Zijn jullie fan van het Summer Mix gamma?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!