Moving #2

Dit weekend ben ik er terug ingevlogen... Het is nu niet lang meer voor ik dit appartement verlaat en ik intrek in mijn nieuwe stekje - of beter ons nieuwe stekje, Charly!

Ik verschiet er nog steeds van hoeveel gerief ik heb... De ingebouwde kasten hier zijn rijkelijk aanwezig en dieper dan ik dacht. Er blijft maar gerief uitkomen. Tijd voor een grondige opruimactie!

Vandaag was de badkamer aan de beurt. Vooral de kasten met de beautyproducten die ik nu wel twee weken kan missen. Ik kan me best redden met het uiterst noodzakelijke voor 14 dagen...
Tools you need? One big box - uiteindelijk zijn het er 3 geworden, but hey, I'm a beautyaddict - tape and a feltmarker...


Kast één bevat alle beautyproducten die ik niet op dagelijkse basis nodig heb. Hier bewaar ik ook mijn voorraad aan haarlak, shampoo, mondspoeling, ...

Na een grondige kuis, wegsmijten wat over datum is of er maar een beetje vreemd uitziet en opbergen wat ik zeker niet nodig zal hebben de komende weken.


Resultaat, eerste grote doos gevuld! Het kon wel overzichtelijker, maar ik benutte alle plaats die ik had in de doos. Nu maar hopen dat er niets begint te lekken :)


Kast twee, boven de lavabo, bevat mijn parfums, en enkele dagelijkse producten zoals dagcrème, make up remover, bodylotion...


Hier ben ik toch wel wat voorzichtiger tewerk gegaan. Ik wil immers niet dat de kartonnen doos een lekkergeurende rommelzooi wordt. Duidelijk opschrift: BREEKBAAR!


Kast drie, de make up. Ik heb lang getwijfeld om de make up reeds in te pakken, maar hier zal ik toch mee wachten tot de laatste dagen. Je weet nooit welke invitatie nog mijn brievenbus invalt en net dan heb ik die lange, roze, valse wimpers nodig... Save the best for last!

En zo gaat het verder. Ik ben nu ongeveer halfweg. Mooi op schema, maar zo ben ik ook. Structuur en orde draag ik hoog in het vaandel.

Alle tips rond vlot verhuizen zijn nog steeds welkom!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


4 opmerkingen

 1. Leuke stash heb je precies :d ! Succes met het verhuizen, ben al benieuwd naar je nieuwe stekje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I hate moving...(( but I love your post! ;)

  check out my blog and, if you want, let's follow each other on GFC or Bloglovin' or both ;)

  LA By Diana Live Magazine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van waar had je die opbergkastjes? :D Leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!