Lancôme Hydra Zen Teinté


Toen ik mijn favoriete parfumerie binnenliep - Ici Paris XL - op zoek naar een goede BB-crème raadde de verkoopster me de Hydra Zen Teinté van Lancôme aan. Deze bestaat in drie verschillende tinten. Ik ging voor Doré n°3. Nu mijn gezicht eindelijk kleur heeft van de zon, is dit de perfect match. 


Op de verpakking zijn de bekende letters BB (Blemish Balm of Beauty Balm) nergens te bespeuren. De verkoopster vertelde me dat dit bij de volgende oplage wel het geval zal zijn. De Hydra Zen doet namelijk alles wat je van een BB verwacht.
Hij egaliseert, hydrateert, beschermt, geeft je een stralende teint en vervaagt fijne lijntjes. Nu mijn BB-crème van Garnier bijna leeg is, werd het tijd om eentje uit het hogere gamma te proberen.De BB-crème heeft een aangename geur en een lichte textuur. Echt wat je van zo'n crème verwacht. Hij smeert gemakkelijk en egaal open. Op dit moment staat de Hydra Zen tussen mijn favorieten van de zomermaanden. Indien je niet aan die sunkissed trend bent, poeder je best even af op de T-zone. Ik hou wel van zo'n Jennifer Lopez glow op mijn gezicht, dus laat ik de poeder achterwege.

Zeker een aanrader die Hydra Zen! Heb je geen Ici Paris Xl in je buurt, dan kan je deze ook via hun webshop aanschaffen.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. klinkt goed ! Ik ben fan van de BB cream van Garnier. And I looove me some JLo Glow !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!