Miami Roller Girl

Ik ben te laat... De nieuwe LE van Essence ligt net in de rekken en ik ga hier een beetje zitten schrijven over de Miami Roller Girl editie. Maar ja, ik wil dit toch even met jullie delen :)De blush wilde ik al toen ik het persbericht in mijn mailbox kreeg. Het ombre-effect - wat niet echt duidelijk is op de foto - van knaloranje naar hotpink is erg gedurfd, dus opletten met die borstel!
De pigmentatie is sterk, maar de kleur blijft niet zo lang zitten... Jammer!
 

Ook de oogschaduwkleurtjes zijn echt zomers. Geen te sterke pigmentatie, maar voor een frisse ooglook is dit wel geschikt. Ook hier moet je geen te hoge verwachtigen stellen, want de oogschaduw blijft ook geen hele dag zitten. Met een eyeprimer heb je wel - zoals bij alle oogschaduwkleurtjes trouwens - een betere pigmentatie.

Wie weet vind je nog enkele stuks van de Miami Roller Girl in de afprijzingsbakken bij het Kruidvat!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!