Lily Cole Pearl Radiance Primer

De limited edition van Lily Cole voor de Bodyshop stond niet bovenaan mijn verlanglijstje maar bij mijn eerst volgende bezoek aan TBS ging ik toch eens naderbij kijken. De Pearl Radiance Primer sprak me wel aan.


De primer bevat lichtroze pareltjes die door een gel verbonden worden. Toch een specialeke... Mijn nieuwsgierigheid zette me aan tot kopen.


Eens het product uit het pompje komt zijn de pareltjes gebarsten en krijg je een parelmoerachtige schijn in de gel. De primer heeft een zachte bloemige geur.


Maar dan - oh drama! - eens je de primer probeert uit te smeren begint de miserie... De gebroken pareltjes smeren absoluut niet uit. Na verschillende pogingen - hard wrijven, zacht wrijven, cirkelvormig wrijven, you name it... - transformeerden de pareltjes beetje per beetje in gel.

Bah... dit is echt niet wat ik van dit product verwachtte. Als ik zo elke morgen bijna 5 minuten bezig ben om die primer uit te smeren zal mijn ochtendhumeur er niet beter op worden.

Jammer genoeg is dit product een big fail voor me. Als iemand tips heeft hoe je deze vlotter kan uitsmeren, comment er maar op los. Ik vind het zo'n zonde als een nieuw product me teleurstelt.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


5 opmerkingen

 1. Ojee das jammer :-(. Ik heb de Lily Cole collectie es van naderbij bekeken, wilde graag het radiance powder maar bij het testen had ik het idee dat mijn gezicht op die manier er uit zou zien als een discobol. Big fail dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had precies om deze reden het product niet gekocht: toen ik een product uit de Lily Cole lijn kocht, liet de verkoopster mij dit product zien, en het "grappige" was dat zij tijdens de test die pareltjes niet eens kapot kreeg... Spijtig, want het leek mij een fijne primer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er stond geen tester en toen ik aan de winkeldame vroeg om het te testen zij ze me dat het onmogelijk was, maar dat dit echt een topprimer is. Niet dus...

   Verwijderen
 3. Dat lijkt me inderdaad geen praktisch product. Zonde.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!