OPI Nothin' Mousie 'Bout It

Toen ik de OPI Minnie Mouse Collection op het web spotte, zag ik meteen een lakje dat ik moest bezitten. De collectie is een variatie van rode en roze kleurtjes - echt Minnie - waarvan ééntje hartjes bevat. Je kan het al raden zeker, deze moest ik hebben.

Op naar de parfumerieën dus... Na een week lang zoeken in ons belgenlandje had ik nog steeds geen succes. Dan maar online shoppen hé. Bij Amazon had ik meteen geluk.

Een dikke week later zat mijn nieuwe OPI in de brievenbus!


Lang kon ik niet wachten om deze nagellak uit te testen. Het zag er zo veelbelovend uit. Eerst bracht ik een laagje China Glaze Dance Baby aan - een lichtroze kleurtje - als base en daarover de OPI lak.


Wat een ontgoocheling... Je moet erg goed je best doen om enkele hartjes mee te hebben op het borsteltje. En als die er dan eindelijk opliggen, liggen ze nog verkeerd of over elkaar. Je wilt de boel dan fixen en begint gretig met het bortseltje te draaien. Resultaat: één grote smosboel. Ik probeerde het ondertussen al drie verschillende keren en nog steeds één grote ravage. Mhuh... Ik ben echt teleurgesteld. De hartjes steken ook uit, ze gaan niet mooi de ronding van je nagel volgen met als gevolg dat je overal aan blijft haperen...

Zo zie je maar dat ook de grotere namen de bal eens kunnen misslaan!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
4 opmerkingen

 1. Ah wat spijtig! Het concept was supergoed maar is gewoon niet goed doorgevoerd. Je ziet idd dat de hartjes uitsteken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het idee is leuk, jammer dat het niet mooi lakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grote glitters kan je met een tandenstoker verplaatsen over je nagel ! Wel zonde dat ze niet meeplooien op je nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jammer, het zou nochtans zo leuk kunnen zijn :( Je bent super origineel met je reviewfoto's! Tof met dat water :) XXX Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!