Rituals

Toen ik een pakketje van Rituals in de bus kreeg - heel erg bedankt UPR trouwens! - was ik ongeloofelijk enthousiast! Ik ben al lang vertrouwd met hun bad- en doucheproducten dus één en al tevredenheid toen ik de inhoud van dit pakketje zag!


Zonnemelk, we kunnen er niet genoeg smeren! Ons huidje is immers erg kostbaar, hier draait het tenslotte om in de cosmeticawereld! Ondertussen grondig getest en heel erg goed bevonden.

De factor 50 is speciaal ontworpen voor het gezicht en trek snel in. De zonnemelk heeft een fantastische geur - die we immers gewend zijn van Ritualproducten - en bevat anti-aging ingrediënten.

De grote tube is geschikt voor het reeds gebruinde huidje en bevat een factor 10. Ook hier terug een aangename - niet zonnemelkachtige - geur en superhydratatie. Mijn benen kregen met deze zomerse weersomstandigheden niet genoeg hydratatie en met deze zonnemelk zie ik duidelijk een verschil!

Grote aanrader die zonneproducten van Rituals. Ik ga zeker langs om een langer-bruin-houdende-after-sun.


De make-up removerset Awareness krijgt van mij ook vijf sterren. De producten zijn erg mild voor mijn gevoelig huidje en het parfum is zacht. Ik was hooked aan de oogmake-up remover van Sephora, maar de Awareness heeft die nu voorgoed van de troon gestoten! Do I hear Holy Grail?Nog nooit had ik make up bij Rituals gekocht, maar hier zit duidelijk verandering in. Het oogschaduwpallet bevat op het eerste zicht niet meteen mijn kleuren, maar eens je ze swatched krijg je zo'n prachtige shimmer dat mijn hartje het bijna begeeft... De rose en muntgroene kleuren zijn mijn favoriet. Maar ook met het blauw zie ik me binnenkort expirimenteren.

De mascara is yet to be tested. Ik ben mijn Dior Show Extase op dit moment aan het opgebruiken en next in line is deze Rituals. Review on that later!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Hele leuke producten. Zonnemelk ga ik nu niet meer kopen maar die Awareness producten zien er fijn uit en de kleuren uit het oogschaduwpalet zijn erg mooi! Ik ben benieuwd naar de review van de mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had helemaal geen zo'n pigmentatie verwacht van de e/s. Overigens ben ik grote fan van de Awareness lijn, de facewash, toner en scrub zijn echt super ! Ik krijg er altijd zo'n mooie glow van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super spulletjes bij Rituals! Heb ook de oogschaduw, zowel droog als nat te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb make up van rituals, douchegels, awareness: dagcrème, scrub, masker,... ik ben zot op rituals!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!