Almond Hand & Nail Cream

Mijn handen zijn de laatste weken terug zo droog... Dat zal wel aan de zon hebben gelegen. Dringend tijd voor een goede handverzorging. My old friend Nivea Hand Cream was aan zijn laatste adem toe, dus dringend tijd om eens een andere op te zoeken. Nivea al goed en wel, maar echt overtuigd was ik niet.


Toen ik overlaatst de Lily Cole Pearl Radiance Primer aanschafte in TBS - wil je mijn ongenoegen even herlezen, klik dan hier - zag ik deze leuke tube blinken aan de kassa. De verpakking geeft een nostalgisch gevoel en voor het kleine prijsje vond ik deze het proberen waard.


De handcrème heeft een romige textuur - let wel op bij de eerste gebruiken want eens je het dopje eraf draait komt er vanzelf TEVEEL handcrème uit, tot zover de nostalgische verpakking dus... - Je handen zijn meteen superzacht en de crème heeft een aangename lichte amandelgeur. De enige downside is dat je wel enkele minuten een vettig laagje op je handpalmen hebt, maar dat trekt snel weg. De amandelolie en de Brasilien Nut olie geven ook een extra verzorging aan je nagels.

Heb je echt last van droge handen en gespleten nagels, smeer je handen dan voor het slapen gaan in met een dikke laag - ook over je nagels - en trek een nachtje latexhandschoenen aan. Je zal versteld staan van het resultaat de volgende morgen. Bij mij belanden de handschoenen halverwege de nacht wel op de nachtkast, ik kan die latex echt niet lang verdragen, but it helps!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!