Dior Escale à PondichéryIn de warme maanden hou ik van frisse geuren. Zo viel mijn oog en ook mijn neus op Les Escales de Dior. Deze lijn liet zich inspireren op de chique en ontspannen stijl van de cruisecollecties van Dior Couture. François Demachy, dé parfumeur-ontwerper van Dior, selecteerde kwaliteitsgrondstoffen, exclusief voor het Huis Dior, afkomstig uit het land van de ‘Escale’. 


Voor deze geur was India een inspiratie. Je vindt er toetsen van zwarte thee, kardemom, sambacjasmijn en sadelhout in terug. Een vleugje verfrissing. Normaal parfumeer ik me enkel 's morgens, maar nu kan ik me 's middags niet weerhouden om nog eens te spuiten - hoewel het eigenlijk echt niet nodig is want de parfum blijft lang hangen. 


Ook het flesje weet me te bekoren. De print is - zoals je op hun oogschaduw en bronzers ook ziet - typisch Dior. In deze lijn van de Escales heb je nog drie andere parfums: Escale à Portofino, Escale à Parati en Escale aux Marquises.

125ml - € 85,95 - Ici Paris XL

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!