New Toys!

Toen ik vorige week vrolijk het Kruidvat binnenliep om de nieuwe LE van Essence te gaan bekijken werd ik instant gelukkig. Colour Arts is een variatie aan unlimited looks. Maar wat is de collectie nu juist...Eens je de basissen in huis hebt, kun je er alle kanten mee op. De collectie bevat een oogschaduwbasis, een lippenbasis en een nagellakbasis. Daarnaast heb je 11 verschillende pigmenten. Eens je er daar eentje, twee - of in mijn geval vier - van koopt, kan het experimenteren beginnen.Project 1: lippen

Breng eerst de lipbase aan en ga dan aan de slag met een glitterborstel - die verkopen ze trouwens ook in de LE maar ik had er al eentje van Sephora  - en dep de glitters op je lippen tot je het gewenste resultaat hebt. Ik ga hier natuurlijk weer helemaal overboard, maar het effect mag er best zijn! Wanneer is er weer een blingbling feestje?


Project 2: ogen

Breng de eyebase aan met je vinger - doe dit alleen op de plaats war je de glitter wil hebben - en dep met dezelfde borstel de glitters op je ooglid. Breng mascara en oogpotlood aan en klaar!Project 3: Nagels

Vind je glitters wel leuk, maar ben je toch niet zo aan gewaagde looks, dan is de nailbase vast iets voor jou. Eens je de basis hebt aangebracht - in mijn geval over donkerblauwe nagellak - besprenkel je lichtjes wat glitters over de - nog niet droge - nagellak en klaar!

Laat die feestjes maar komen, ik kan niet wachten om enkele looks uit te proberen!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


3 opmerkingen

  1. Wow, like! Ik denk dat ik ook eens naar Kruidvat moet gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeh, I like the lips! Alleen zou ik zo niet buiten durven. Allé wel druven, maar ik zou gewoon niet weten wanneer ik het zo zou doen :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!