I'm Back !


Dat jullie me de laatste tien dagen niet veel gehoord hebben is vooral te wijten aan mijn verlof. Ik ging er een weekje tussen uit en hoewel ik mezelf wijsmaakte elke dag te bloggen is het er niet van gekomen... Tjah, het zonnetje zat uit en de internetverbinding was niet al dat...

Maar hoe dan ook, vandaag leegde ik de valiezen - je leest het goed, valieZEN - ruimde de boel wat op thuis en ga ik nu, vol goede moed en met hopen inspiratie terug aan de slag. Ik heb nog een leuk DIY ideetje in mijn hoofd, dat ik hopelijk tegen het eind van deze week kan verwezenlijken en op mijn blog plaatsen.

Vanaf morgen dus terug dagelijks artikeltjes online!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

 1. Leuk dat je die foto uitkoos.
  Je liefste fotograaf ;)
  Dad x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dezelfde kotjes op mijn blog staan... Het weer is alleen slechter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb altijd dezelfde goede voornemens, maar het komt er nooit van in mijn verlof! Ik kijk al uit naar je volgende blog posts! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!