Leopard Love

Toen ik onlangs op Amazon aan het surfen was, zag ik een item van mijn wishlist passeren en kon ik me niet weerhouden.


Ik wilde dit blushpalette kopen bij mijn laatste bezoek aan Parijs, maar toen was het uitverkocht. Je begrijpt vast waarom ik me niet meer kon weerhouden...


Tha-da ! Real leopard love! Ik mag nog steeds een vreugdedansje als ik het palette opendoe. Er zitten 3 verschillende blush-kleurtjes in. Je kunt deze ook individueel kopen, maar tjah.. ik wilde ze allemaal :)

Binnenkort swatch ik deze kleurtjes op mijn gezicht, maar ik wacht nog even voor ik de motiefjes ruïneer tot Coralista van Benefit opgebruikt is. Je kunt de drie blushers ook gebruiken in fasen. Eentje als bronzer, eentje als blush en de laatste als highlighter. Maar om eerlijk te zijn, dan heb je wel een beetje en overload aan Too Faced op je gezicht. Ik zou het zeker niet zo toepassen :)

De textuur is zijdezacht - zoals we van Too Faced gewoon zijn - en de pigmentatie sterk! Let dus zeker op dat je niet teveel op je borstel neemt, of dep je borstel nog eens af op je hand. Zo voorkom je strepen. Een laagje poeder kan ook wonderen doen om de boel te blenden.

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

  1. Oh my, benieuwd naar een uitgebreide review !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er wel mooi uit! Ik zou het bijna niet durven gebruiken. Ik ben alvast benieuwd naar je review!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, Too Faced heeft altijd zo'n mooie verpakkingen enzo! Ik zou het ook niet durven gebruiken, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!