Studs Studs Studs

Gisteren was het weer niet te denderend in Knokke. Gelukkig dat de stad erg leuke winkels heeft... De eerste stop was bij MAC, hoe kan het ook anders. Ik moest dringend een voorraad aan Fix+ inslaan. Wat een wonderproduct tijdens de warme dagen... Ook de langgewilde Nikki Minaj lipstick ging de shoppingtas in.
Na enkele stops in prachtige schoenenwinkels - plots beseffen dat ik schoenen genoeg heb - en met lege handen terug naar buiten te gaan, sprong ik de Zara nog eens binnen.

En hoewel ik weet dat ik schoenen genoeg heb - ik zei het net nog - kon ik deze studs flats echt niet laten staan. Perfect schoentje om een avond mee te gaan stappen of om je outfit overdag te pimpen. Nu nog het perfecte lederen jasje vinden met studs op de schouders and I'm good to go!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!