Catrice Ultimate

Toen ik afgelopen week het Kruidvat van Knokke binnenliep - wegens even te warm op het strand - vond ik mezelf weeral stilstaan voor het Catrice-rek... Er waren twee roze lipsticks die mijn aandacht trokken.


De Ultimate Colour in Pinkerbell kon ik als grote Peter Pan fan echt niet laten liggen. De kleur geeft me zo'n Rock'n Roll gevoel. Ik zie me deze lipstick dragen met mijn stoere zwarte lederen jasje.

De Ultimate Shine in Pink Panther is dan weer een romantischer kleurtje ideaal voor bij dat gebloemde kleedje.

Ik vind de verpakking van Catrice echt kwaliteit. De lipsticks voelen zwaar aan in de hand, het is geen plastieken boeltje zoals bij Essence! Ho, geen kwaad woord over Essence hoor, maar hun lipstickverpakkingen geven me soms the shivers...


De pigmentatie is erg goed van beide. De Ultimate Shine heeft natuurlijk wat meer shimmer dan de Ultimate Colour, maar dat is nu net het verschil in de twee gamma's.

Als een happy girl verliet ik het Kruidvat. Op naar het strand!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
2 opmerkingen

  1. Ik heb al veel goeds gelezen over de lipsticks van Catrice. Mooie kleurtjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren allebei ! Catrice lipsticks zijn zooo fijn, love it !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!