ListenUp Press Days

Na een warme ontvangst van Barbara - coowner van Listenup PR - kregen we nieuwe collecties FW12/13 te zien. Listenup PR vertegenwoordigt mooie merken zoals Supertrash, Ted Baker, Eleven Paris, Cos, Assemblé, March 23,... Ze zetelen in een prachtige showroom op het Eilandje in Antwerpen.

Samen met Marie-Léonie en Maxine-Marie van Fashionable&Lovable liep ik de rekken af, speurend naar musthaves voor mijn winterkleerkast. Hieronder zien jullie mijn favorieten van het seizoen. Laat het eerst maar even zomeren voor ik me weer in winterstemming begin te voelen :)







Hou die poeder-roze tinten nog maar in je kleerkast... Add some sparkle and you're ready to start the fall.



Na de gummy Hunterboots komen nu ook de Supertrash booties in trend! Gummy laarzen zijn hot hot hot én waterdicht!




Sparkles and Studs. De perfecte combinatie om van een romantic dinner naar de dansvloer te stappen...


Maar ook Charlotte, de hippe en vooral sympathieke collega van Barbara, caught my eye. Ze droeg zo'n leuk fluo armbandje. Ik wist te weten te komen dat die voor € 15,00 te koop zijn in de Essentiel stores. Allen daarheen! :)


Als dit geen mooie kopie is van de Isabel Marant Sneaker! March 23 is gelukkig een pak goedkoper. Deze heb je voor € 199,00 aan je voeten en met de overige € 300,00 dat je uitspaart, kan je er een leuke outfit bij kopen!




Na een gezellige avond keerden we huiswaarts met een leuke goodiebag en een zakje vers fruit! I heart you too Listenup! Thanks again :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


8 opmerkingen

  1. Amai! Mega schoon kleedje! En da zwart vestje is ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi mooi! Die Essentiel armbandjes moet ik zeker eens gaan spotten. De schoenen in de 2de foto zijn o zo mooi & er staan nu al prachtige look-a-likes op de webshop van Topshop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, weet je toevallig van welk merk de prachtige muiltjes met glitters zijn?
    alvast bedankt :)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedoel je de eerste of de tweede?

      Verwijderen
    2. Sorry, ik bedoel het eerste paar! Superbe!!

      Verwijderen
    3. Deze zijn van het merk Frida, wel nog zomercollectie, je zal ze misschien nog vinden bij Bellini in Leuven of Fashion Point in Maasmechelen, bij de andere winkels zijn ze uitverkocht...

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!