Deco Trends From Paris

Afgelopen weekend was ik in Parijs, hoofdzakelijk om de beurs Maison et Object te verkennen... natuurlijk koppelde ik er een dagje shoppen aan de dag erna... what did you expect?

Maar deze blogpost gaat over de leuke dingen die ik heb gespot op de beurs. En dat wil ik natuurlijk met jullie delen :)


Op de eerste foto zie je een spectaculaire luster. Die moet waarschijnlijk 5x5 meter geweest zijn. Echt ongelooflijk! Ik wil er de prijs NIET van weten :) Ik val waarschijnlijk omver.
De volgende objecten vond ik echt de max. De gouden kroon is gemaakt uit porselein en eigenlijk gewoon een hebbeding. Zoals de skulls, die kristallen skull vind ik super. Die wil ik echt :)
De speaker is een box om je Ipod, Iphone of eender welke MP3 speler op aan te schakelen en de klank is fantastisch!


Dit merk hebben we vorig seizoen ontdekt. Zoals je zelf kunt zien very vintage! Dit is een trend die enorm opkomt. Het is leuk om retro accessoires in je interieur te integreren. Voor de fans, we zullen hier terug erg toffe objecten van binnenkrijgen in de winkel vanaf maart.Ook de romantiek hangt in de lucht... pastelkleurtjes, bloemetjes en een beetje een slordige rompslomp van vanalles. Ik vind het wel wat hebben :)


Grote vazen, in huis halen die handel! Hoe meer kleur, hoe beter...


En de fluo tinten zijn ook niet weg te slaan :)


Zo, ik hoop dat jullie een ideetje hebben van hoe de nieuwe trends in de decoratie er uit zullen zien voor het nieuwe jaar. Deze week volgt nog een post over de goodies die ik heb gescoord op mijn shoppingtrip in Parijs.

2 opmerkingen

  1. De retrospulletjes vind ik erg leuk ! Ben benieuwd naar je aankopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, leuke trends ! Die retro spullen zijn zooo cute ! Denk wel niet dat ik zo'n frigo zou moeten hebben :d

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!