Off to ParisDe voor- en de nadelen van je job... we hebben ze allemaal. Eén van mijn voordelen is dat ik twee maal per jaar naar Parijs mag gaan. Let op, het is niet allemaal glamour... ik moet om 6 uur uit mijn bed - verschrikkelijk - en moet er een hele dag beurzen bezoeken - tapijtlopen is zo lastig! - maar het zicht op het Louvre, een avondwandeling door de Jardin de Tuilleries, de mooie winkels... dat maakt deze trip fantastisch.

De eerste dag is all about the job, namelijk nieuwe trends spotten op Les Salons Maison et Object. De dag erop daarentegen... pure shopping in de mooiste straten van Europa!

Ik heb mijn camera op zak zodat ik jullie kan meenemen op mijn tripje! Ik zal sowieso de Sephora ondersteboven halen, wie weet hebben ze daar al de Naked Palette 2 van UD... fingers crossed!

Het zal hier dus twee dagen stil zijn op mijn blog, maar weet dat ik volgende week vast lots of goodies to show heb.

Enjoy your weekend!
2 opmerkingen

  1. Oooh leuk !! Have fun en shop maar lekker veel :d ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk al uit naar de foto's ! Veel plezier ginder !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!