Make It Work

Toen ik afgelopen maandag in Rijsel was, ging ik naar een nieuwe favoriete winkel van me in het oude centrum. La Droguerie de Paris. Ik haalde naarstig mijn camera uit om jullie te tonen waarom ik dit juist zo'n leuk winkeltje vind. Maar de winkeljuffrouw stond al vlug naast me met een kwaaie blik: PAS DE PHOTOS !

Ok dan... ik heb dan maar een foto van de gevel getrokken :)


Binnen in la droguerie staat het vol met oude snoepbokalen gevuld met leuke pareltjes, bedeltjes, kettingen, ... Alles wat je maar nodig hebt om zelf een juweeltje in elkaar te steken. Ik gaf mijn ogen de kost. Let op, goedkoop is het niet! Maar echt wel origineel.


Ik kocht enkele items om zelf een aantal juwelen in elkaar te steken. De vogelkooi en het vogeltje worden een leuke ketting. De papegaaien worden oorringen, evenals de doodshoofden. Het anker wordt dan weer een ketting. Ik toon in latere posts hoe ik tewerk ga om deze DIY juwelen te maken. Nu nog wat inspiratie krijgen en een totaal beeld voor mijn ogen én dan ga ik aan de slag!

Als jullie een tripje naar Rijsel plannen, ga er zeker eens langs! Ik wil jullie gerust de wegomschrijving geven. Al koop je niets, het is echt fantastisch om te zien hoe georganiseerd de boel daar is! Tips om je eigen spullen te schikken à volonté dus!


1 opmerking

  1. Snap niet dat ze je geen foto's laten maken, is toch extra reclame? :) Ohja, ze hadden misschien schrik dat je 't zou namaken... 't zal dat zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!